AMBITIØS KEY ACCOUNT MANAGER 

Afsætning af stærke mærkevarer for virksomhed i rivende udvikling

 

Spændende karrierestilling!

I Retail Partner er vi i fuld gang med at finde en ny kollega!

Med reference til Salgsdirektøren bliver du en vigtig del af Retail Partner´s kommercielle team

 • Du får det kommercielle ansvar for nogle markante detailkæder i Danmark med ekstra fokus på vore hair care og beauty-produkter til Matas, apotekerkæderne samt e-commerce
 • Du arbejder konstant på at udvikle og eksekvere værdiskabende løsninger og koncepter der har fokus på vækst og indtjening i vore kategorier – både for kunderne og for Retail Partner
 • Du udarbejder og implementerer kanalstrategier, kundeplaner samt gennemfører kædeforhandlinger i tæt samarbejde med vort kommercielle team
 • Du analyserer og bearbejder POS/salgstal og andre relevante data for hele tiden at kunne optimere tiltag i kategorien, der fastholder dine brands’ førerposition på det danske marked.
 • Du arbejder med Category- og Space Management tiltag i tæt dialog med dine kunder samt Retail Partners Brand Management team
 • Du bliver også ansvarlig for at repræsentere dine kæder overfor Retail Partners salgsstyrke, som du orienterer, briefer og motiverer til en optimalt fokuseret indsats i kædebutikkerne.

Plus alle de andre ting som helt sikkert dukker op undervejs!

Du ved hvad det går ud på – både fagligt og personligt

Du er den der elsker den daglige kontakt med dine kunder – året rundt og som derudover

 • Er analytisk og ”kan regne den ud” – også når det ”ikke går op”..
 • Er energisk og ”brænder” for mærkevarer
 • Er udpræget teamspiller, men som heller ikke går af vejen for at stikke hovedet frem med egne holdninger og idéer
 • Er fuld af godt humør og gå på mod – det gør det hele så meget sjovere..
 • Er ansvarsfuld og til at stole på, da alt andet er ”no-go”..

Der lægges vægt på, at du har en videregående uddannelse på minimum bachelorniveau. Vigtigst er det dog, at du har et højt energiniveau og forstår kundernes værdikæder. Du har minimum 3-5 års erfaring fra FMCG-branchen, gerne fra en lignende stilling i et kommercielt team.

Du har erfaring med at skabe stærke kunderelationer, og du benytter din analytisk begavelse til at finde gode løsninger på de udfordringer du møder.

Du er god til at kommunikere og har naturligvis nogle gode sociale kompetencer, samt har et stort drive med en positiv can-do-attitude, som virker motiverende på dine omgivelser.

Bliv en del af en unik kultur

Hos Retail Partner kan vi bedst lide at have succes, og alle forsøger hver eneste dag at skabe nogle gode og positive rammer for deres arbejdsdag. Vi er åbne og transparente, også når det en gang imellem kan være nogle svære emner der skal ”knækkes”.

Har vi travlt – og det har vi ofte, så hjælper vi hinanden. Hos os har vi et stærkt socialt fællesskab, hvor vi er åbne og ærlige, er fokuserede på at skabe resultater og det vigtigste af alt – sammen at sørge for at det næsten hver eneste dag er ”sjovt at gå på arbejde”.

Er du interesseret?

Ønsker du, at fortsætte din karriere sammen med os hvor vi værdsætter kompetente kolleger og gode arbejdsforhold – så send os en ansøgning sammen med dit CV til job@retail-partner.dk – mrk. Key Account Manager. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vor Country Sales Director Jesper Sødam på mail jj@retail-partner.dk. Vi gennemfører løbende interviews med kvalificerede kandidater.

Retail Partner er en moderne full service Nordisk distributør af stærke mærkevarer indenfor personlig pleje og hushold kategorierne. Vi bor i nye og moderne kontorer i Søborg, nord for København. Vor ambition er at udvikle langvarige partnerskaber med mærkevare-leverandører, som søger en lokal partner i nordiske lande. Vi fokuserer på kategorierne husholdning, personlig pleje, skønhed og sundhed – for tiden repræsenterer vi alle Kimberly-Clarks aktiviteter i regionen såsom Kleenex, DryNites, Huggies Little Swimmers og Huggies vådservietter. Vi har også ansvaret for Derma hudplejeprodukter, OGX og Maui hårplejeprodukter samt STUHR og Toni&Guy hair care brands. Og en ting er sikkert,
det er mere på vej..