For rigtigt mange har 2020 været en bundløs gryde af suppe kogt på blandede, bitre urter – men hos Retail Partner kan vi se tilbage på et år, der har givet os sved på panden. På den gode måde!

* Vi har distribueret lige i omegnen af 200.000 liter håndsprit – naturligvis fra vores gode samarbejdspartner Dermapharm, som har haft ekstra blus under produktionskarrene. Det viste sig – heldigvis – at dét at være et velkendt, dansk brand med alle certificeringer på plads, gjorde Derma til rigtigt mange danskeres foretrukne håndsprit.

* På trods af håndsprit og mundbind og social afstand, så har vi alligevel udekspederet ca. 8.500.000 pakker Kleenex i år. Langt i forlængelse af hinanden svarer det til ca. 1.785 km Kleenex. Eller sådan omtrent det samme som en tur fra Søborg til Firenze (hvis nogen kan huske rejser til udlandet?).  Og naturligvis forsætter vi med vores vinterbudskab om at passe godt på hinanden og huske de gode hygiejneråd – også i januar!

* Hvad gør man, når al import af vådservietter i Kina lukker ned? Så kontakter man Retail Partner og bestiller et vognlæs Huggies vådservietter (eller to). Huggies produceres nemlig i England, så ikke alene sparer man CO2, når varerne ikke skal transporteres den halve klode rundt, man får også bæredygtige og allergi-certificerede vådservietter med forsyningssikkerhed. Ca. 2,5 million pakker Huggies er røget afsted til kunderne i år!

* Er der noget, danskerne har taget til sig i år, så er det gamle traditioner som fællessang og hjemlig hygge. Det har vi også kunnet set på salget af Tordenskjold tændstikker, hvor salget er gået strygende (😊) hele året. Og som slutter året med en fordobling af salget UD af butik i årets sidste 4 måneder. Vi har måske alle brug for at se et lys for enden af tunnelen?

* Selvom sommeren 2020 nok ikke huskes for eftertiden for antallet af solskinstimer og dage ved stranden, så har vi sammen med Dermapharm haft super travlt i sol-kategorien.  Vi har sendt knap 600.000 flasker solcreme gennem butikkerne og det er faktisk det samme som i rekord-sommeren 2018. Vi går derfor i fælleskab ud af 2020 med Derma Solcreme som markedsleder. Igen.

Alt dette er ikke muligt uden stærke logistikpartnere som DSV og Freja Logistik – og naturligvis vores fantastiske team fra SalesSupport Danmark, som har serviceret butikkerne fra (meget) tidlig morgen til (meget) sen aften. Vi har været i gode og trygge hænder hos jer.

Vi takker alle vores kunder og samarbejdspartnere for et travlt år og glæder os til igen at kunne mødes med jer alle i 2021!